Nieuwe website FC RDC

FC RDC heeft een nieuwe website. De site is overzichtelijk, beter geschikt voor de mobiele telefoon en biedt tal van mogelijkheden om als club te communiceren met leden en met bezoekers. We nodigen je uit om de site te ontdekken en we zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Je zult zien dat er veel ruimte is gereserveerd voor de commissies en voor de teams. Elke commissie en elk team heeft een pagina op de website gekregen die ze zelf kunnen vullen. De communicatiecommissie geeft een vertegenwoordiger van de commissie of team de mogelijkheid om de eigen pagina te vullen. Daarvoor is een handleiding beschikbaar en de commissie ondersteunt de vertegenwoordigers van de commissies en teams voor wat betreft het technische aspect. Op dit moment zijn dan ook nog niet alle pagina’s gevuld met teksten, foto’s en nieuws. We zullen de komende periode gebruiken om de site te vullen.

De communicatiecommissie

Voor technische aanpassingen van de website kun je mailen naar webmaster@fcrdc.nl
Voor op- of aanmerkingen over de inhoud of het aanvragen van een account kun je mailen naar communicatie@fcrdc.nl