De bal rolt weer…..

 

De selectie van zaterdagdag heren 1 is op dinsdag 15 augustus begonnen met de  trainingen van dit nieuwe seizoen. Afgelopen dinsdag, donderdag en zaterdag stonden ongeveer 25 spelers op het veld om hun voetbalkwaliteiten te laten zien. Onder leiding van Marco Parnela en Jan Dieter Bezem werd er veel gelopen en veel met de bal gedaan. Van de 32 spelers worden er uiteindelijk 18 spelers geselecteerd voor het eerste elftal. Ook de keepers Edwin Zeegers en Michel Voortman doen hun best om eerste keeper te worden. Zij kregen specifieke training van Raymon Blankenstein en Henk ten Kley.

Ede Wattimena kon als verzorger ook zijn steentje bijdragen. De zaterdagochtend training werd afgesloten met een lunch. Menig speler bleef nog een tijdje om een potje te darten en met elkaar te praten over het nieuwe seizoen.

Komende week worden twee oefenwedstrijden gespeeld. Dinsdag 22 augustus om 20.00 uur thuis tegen de Gazelle 1 en zaterdag 26 augustus tegen SP Teuge 1 uit om 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom uitgenodigd om de spelers van zaterdag heren 1 aan te moedigen.

Zoals Tom Hemmes deze week zei: ” de bal rolt weer……”