SPELERS UIT 2000: HAAL VOOR 1 SEPTEMBER JE SPELREGELBEWIJS!

Voor jeugdspelers geboren in 2000 is het verplicht voor 1 september 2017 het spelregelbewijs te halen. Zonder dit spelregelbewijs zijn zij niet speelgerechtigd.

Het spelregelbewijs kunnen jeugdleden behalen door de toets te doen op www.Voetbalmasterz.nl.

De volgende spelers moeten voor 1 september het spelregelbewijs nog halen:

MFLH70R Mathias Anindjola
MHZB77C Waldi Bjarnason
LZFP92Q Thomas de Boer
PDKW582 Fleur Brilleman
MBHZ859 Yorrick vd Goot
PXZV79N Kadir Guler
RFXH784 Mohammed Mahamoud Hassan
MSPX016 Fatih Mahmut Akcay
MLLG342 Roos van Remmen
MDTK41O Dylan Sanders
MGPS84G Rico Westervoorde
PJJM70J Ivan Yunus

Alle betreffende jeugdspelers hebben reeds in november van het afgelopen jaar een brief met activatiegegevens ontvangen voor een account op www.voetbalmasterz.nl. Als de speler de activatie- of inloggevens niet meer weet, kunnen die opgevraagd worden via spelregelbewijs@knvb.nl.

Over het spelregelbewijs

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren verplicht het spelregelbewijs te halen. Dat spelregelbewijs kunnen zij halen op www.Voetbalmasterz.nl. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.