Save The Dates: actiemaand bij FC RDC van 15/9 t/m 15/10 a.s.

Beste FC RDC-vriend(in),

FC RDC groeit en bloeit. Sinds de fusie van drie roemruchte Deventer clubs zijn we nu een springlevende vereniging met een prachtig sportpark en 750 leden. Bij FC RDC kun je volop voetbalplezier beleven. Ongeacht of je actief of niet actief voetbalt. En ongeacht of je meer of minder talent hebt. Je hoort bij de leukste voetbalfamilie van Deventer, die wordt gedragen door een kordaat bestuur, gediplomeerde trainers en enthousiaste vrijwilligers.

Maar FC RDC is méér dan voetbal. De club wil er zijn voor iedereen. Daarom ondersteunen we veel maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld walking voetbal voor ouderen (Old Stars Deventer), de woensdagmiddag-jeugd (Stichting Raster) en externe arbeidstrainingen (Arkelstein). Voor het komend jaar staan er daarnaast samenwerkingen met het project DOET (Deventer Oefenprogramma Thuiswonenden) en BAS (Blijf Actief Sportvereniging) op de planning.

Bij al die clubactiviteiten en maatschappelijke projecten speelt ons clubhuis als ontmoetingsplek een centrale rol. Om die functie ook in de toekomst te behouden is een grondige verbouwing van ons clubhuis en de keuken/bar noodzakelijk. Hiervoor is in de afgelopen periode al een behoorlijk bedrag bij elkaar gebracht door diverse acties, maar we zijn er nog niet. Ook de tribune willen we aanpakken.

Daarom gaan we van 15 september t/m 15 oktober a.s. met de Rabobank Salland een crowdfunding actie organiseren. Het unieke van deze actie is dat de Rabobank de opbrengst van deze actie in het beste geval zal verdubbelen indien we het streefbedrag van ca. € 20.000,- halen. Een unieke en eenmalige kans die de Rabobank ons biedt en die we met beide handen aangrijpen!

Wat gaan we zoal doen in die actieperiode ?

  • Op 9 september is er vooruitlopend op de actie een speciale meidendag
  • Op 23 september worden er rondom en na de wedstrijd FC RDC 1 – Be Quick 1 diverse activiteiten georganiseerd. Na deze wedstrijd is er live muziek in het clubhuis verzorgd door Back2Back.
  • Op woensdag 27september vanaf 19.30 uur een sportcafé met medewerking van Leon Vlemmings (trainer/coach GA Eagles), Edwin Lugt (voorzitter GA Eagles), Jan-Dirk van der Zee (directeur amateurvoetbal KNVB) en Robert Heukels (journalist en commissaris bij GA Eagles)
  • Op zaterdag 7 oktober de grote actiedag met o.a thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1, in de ochtend jeugdwedstrijden die geleid zullen worden door spelers van heren en dames 1, loterijen, springkussens, volop eten en drinken en een veiling van voetbalgerelateerde items. Na afloop van de wedstrijd van Heren 1 is er live muziek tot in de late uurtjes
  • U kunt voor € 50,- een nieuw tribunestoeltje kopen in de FC RDC kleuren met uw eigen naam erop, zodoende geven we ook de tribune de gewenste upgrade
  • Op zondag 15 oktober zullen de heren van het veteranenteam een gevarieerd programma samenstellen, waarover de komende periode meer details.
  • We zullen alle leden, oud-leden en sponsoren binnenkort ook persoonlijk op de hoogte brengen via een brief met daarin nadere informatie over de crowdfunding actie.

Alle opbrengsten van de diverse acties zullen ten goede komen aan onze crowdfunding actie, zie hiervoor ook www.aandeelindebuurt.nl

Volg ook onze website en de diverse social media kanalen van FC RDC !

 

Met vriendelijke groeten,

Het crowdfunding actiecomité