Geslaagde Kick off van de Grote Clubactie

Zaterdag 16 september hebben we de Kick off gehad voor de Grote Club actie.
De meeste jeugdteams onder de 15 waren hierbij aanwezig en onder het genot van een ontbijt of lunch hebben we de kinderen uitgelegd hoe de loten verkocht worden en wat de te winnen prijzen zijn. De spelers die vorig jaar de meeste loten verkochten, werden in het zonnetje gezet: Kim van Lochem (56 loten), Roxanna van der Kaaij (35 loten) en Djael Veendorp (32 loten). Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen voor de best verkopende spelers… en zal de prijsuitreiking niet weer een jaar op zich laten wachten! Sowieso is er voor iedereen die 20 loten verkoopt een attentie op te halen in het clubhuis.
Na de uitleg zijn de kinderen alvast loten gaan verkopen in de wijk rondom het clubhuis en dat liep verrassend goed! De wijkbewoners waren vrijwel allemaal enthousiast en er werden zelfs contante donaties gedaan. Terwijl de activiteitencommissie voor de teams de tafel dekten en de zaak netjes hield, werden ook meteen de eerste Superloten al verkocht! Met een superlot wordt er in één keer 50 loten gekocht. De eerste 2 Superloten staan op naam van Digikantoor BV.

Al met al is het een lucratieve ochtend geweest en hebben we in de wijk al 150 loten verkocht, zodat we nu al op zo’n 300 loten staan. Een mooi begin, nu is het zaak om vol te houden, laten we met elkaar ons best doen om de doelstelling voor dit jaar te behalen: minimaal 850 loten. We gaan ons best doen om de opbrengst van de Grote Club actie toe te voegen aan de de crowdfunding actie van de Rabobank. De Rabobank zal de opbrengst dan verdubbelen! Elk verkocht lot levert dan dus €4,80 op….
We zullen met de opbrengst playstations kopen voor in de dan gerenoveerde kantine en nieuwe ballen voor de training. Dat moet lukken!
Voor de teams die vandaag niet konden komen: in de komende week krijgen jullie nog de kans om ook mee te doen. Activiteitencommissie, hartelijk bedankt voor jullie inzet! Ouders en spelers, hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme om deze start tot een succes te maken. Op naar 850 loten!

De Grote Clubactie commissie

Zijn ze niet aan de deur geweest, via deze link kun je ook loten kopen:
http://clubactie.nl/actie/FCRDC