Zaterdag a.s. live muziek bij FC RDC! (23 sep.)

In het kader van de crowdfunding actie in samenwerking met de Rabobank vinden er aanstaande zaterdag diverse activiteiten plaats na rondom en na de wedstrijd van het eerste elftal tegen Be Quick Zutphen. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Zo is er na afloop van de wedstrijd live muziek van Back2Back en zal het tot in de late uurtjes gezellig zijn. Maar er is meer; zo kunt u lootjes kopen betreffende de uitslag van deze wedstrijd en zal er na de wedstrijd een Rad van Fortuin zijn met mooie prijzen.

Alle extra (bar)omzet komt ten goede aan de crowdfunding actie. De actie verloopt voorspoedig, in de eerste paar dagen werd er al een kleine € 3.000,- gedoneerd. Daar zijn we iedereen natuurlijk dankbaar voor.

Zet ook alvast de volgende data activiteiten in uw agenda:

  • Woensdag 27 september van 14.30 uur tot 16.30 uur een voetbalclinic voor de jeugd onder leiding van selectiespelers van Go Ahead Eagles
  • Woensdag 27 september vanaf 19.30 uur een sportcafé in het clubhuis met medewerking van Edwin Lugt (voorzitter GA Eagles), Leon Vlemmings (trainer/coach GA Eagles) en Jan-Dirk van der Zee (directeur amateurvoetbal van de KNVB). Iedereen is welkom, vrije gift bij de entree.
  • Zaterdag 7 oktober De Grote Actiedag (zie ook de posters in het clubhuis), met diverse activiteiten voor jong en oud. Zo is er een springkussen en een shooting wall voor de jeugd en zullen de selectiespelers van Dames 1 en Heren 1 de jeugdwedstrijden begeleiden en bardiensten verzorgen. Er zijn verlotingen meer mooie prijzen (o.a. tickets voor FC Twente – Ajax, concertkaarten van Paul Sinha, voetbalschoenen van FC Twente speler Jelle van der Heyden en diverse leuke prijzen aangeboden door onze sponsoren). Na de wedstrijd van Zaterdag 1 opnieuw live muziek, dit maal van 2Duwo. Tijdens de feestavond zal het bestuur de bardienst verzorgen, zodat iedereen volop feesten kan.
  • Op zondag 15 oktober zorgt het veteranenteam dan voor een gepast slot van deze actie. Dat programma wordt nog geheim gehouden, volg de site en social media de komende tijd voor meer details…

Vandaag ging het filmpje met onze clubheld Lukas Balukoski viral. Deel dit filmpje over onze held via social media a.u.b. zie ook de homepage van onze eigen website en www.aandeelindebuurt.nl/nl/projects/fc-rdc

We zien u graag op ons complex !

Met vriendelijke groeten,

Het crowdfunding actiecomité