Biljarten

En weer zijn de voetballers verslagen door de biljarters! Donderdagavond was de eerste competitieronde van de biljartcompetitie, nadat vorige week middels de ondertussen traditionele jaarlijkse ledenvergadering de seizoensopening had plaatsgevonden. Het is overigens wel te merken dat de leden biljarters onderhand in meerderheid als pensionada’s geclassificeerd moeten worden (of, zoals het ook wel wordt genoemd : een stelletje oude l….n); liefst vijf spelers die zich kunnen permitteren hun (1e, 2e misschien ook wel 3e ) vakantie te plannen in deze maand. Niet al te druk dus maar zo  was het mogelijk nog sneller onze ALV af te handelen om snel aan de “spelletjesavond” te beginnen. Op initiatief van één der leden werd er een 10 over rood-competitie gespeeld en ja hoor, de winnaar was de organisator zelf! Proficiat, de prijs is welverdiend!
Maar dat zijn toch allemaal bijzaken, het gaat om de competitie. Zo’n eerste avond is het toch weer even wennen aan de tafel, je nieuwe te maken caramboles en niet te vergeten de nieuwe ballen. Maar om daar een nederlaag aan te wijten kwam nicht im Frage. Vijf partijen op wisselend niveau met mooie missers en caramboles. Een goed begin dus! En ook : denk nog even aan de crowdfunding-aktie van de club, doneer (via de site) of kom naar de Grote Aktiedag!

UITSLAGEN najaarscompetitie:

Wie tegen wie Caramboles Beurten h.s. Uitslag
Joan de Weerd Jan Henk Stegeman 20 25 35 6 4 0 2
Pepe Jacome Roel van de Worp 20 28 32 3 9 2 0
Marcel Tode Marten Ledeboer 22 23 30 7 3 2 0
Jaap van den Bergh Gé Zandkamp 21 66 21 3 10 0 2
Hans Peet Joan de Weerd 34 24 24 6 6 0 2