Update crowdfundingactie

We hebben er inmiddels 2 van de 4 weken opzitten en we zijn de € 8.000,- voorbij, dat is 32% van ons doel. Daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee en we hebben er gezien het programma van de komende 2 weken dan ook alle vertrouwen in dat we ons doel gaan halen. Ook de stoeltjesactie loopt goed, we hebben tot aan vandaag (zaterdag 30 september) 45 van de 120 beschikbare stoeltjes verkocht. Wees er dus snel bij om teleurstellingen te voorkomen.
Afgelopen woensdag was een dag met Go Ahead Eagles als rode draad: zo werd er op deze mooie zonnige dag vanaf 14.30 uur een clinic verzorgd door een tiental GA Eagles selectie spelers. Ruim 60 kinderen hebben genoten van een fantastische middag, waar na afloop nog vele handtekeningen werden uitgedeeld en selfies werden gemaakt.  Diezelfde jeugdleden zijn op een fantastische wijze bezig om van de Grote Club Actie een groot succes te maken, complimenten daarvoor aan hen (en natuurlijk aan allen die deze actie in goede banen leiden).

‘s Avonds werd er door de Stichting De Vrienden van FC RDC een sportcafé georganiseerd met medewerking van Leon Vlemmings (trainer/coach Ga Eagles), Edwin Lugt (voorzitter GA Eagles) en Jan Dirk van der Zee (directeur amateurvoetbal van de KNVB). Het werd een bijzonder inspirerende avond met veel interactiviteit. De presentaties van onze gasten waren van hoog niveau en geen onderwerp werd onberoerd gelaten. Uiteindelijk leidde dat gisteravond tot de eerste overwinning van GA Eagles 🙂 De ommekeer bij GA Eagles is dus ingezet bij FC RDC !

We danken iedereen nogmaals hartelijk voor de komst en een speciaal woord van dank aan De Vrienden van FC RDC en natuurlijk onze gasten. Deze dag leverde onze actie uiteindelijk het fraaie bedrag van ruim € 700,- op. We gaan de komende 2 weken nog volle bak door, dus blijf uw familie, vrienden en kennissen activeren om www.aandeelindebuurt.nl/nl/projects/fc-rdc te bezoeken. Graag zien wij u allen op de Grote Actie Dag van volgende week zaterdag 7 oktober, volop vertier van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat met voor elk wat wils. Tenslotte dan op zondag 15 oktober de afsluiting door het veteranenteam, met o.a. een spetterende voetbalquiz !

Nogmaals dank aan alle donateurs en vrijwilligers die hun bijdrage hebben geleverd/leveren, zonder jullie was dit alles onmogelijk.

Met vriendelijke groeten,
Namens het campagneteam,

Barry Stegeman