verdiend verlies ……..

Zaterdag 30 september FC RDC jo11-2 – Sportclub Jo11-2    2-11

Gelijk vanaf het startsignaal werd E2 wakker geschud, Sportclub combineerde en tik, tik, tik, het was al 0-1. Ze wisten de fouten die RDC maakte goed te benutten en binnen een korte tijd stond het 0-4. Wat bij Sportclub goed lukte, ging bij ons helemaal mis, er werd niet gecombineerd, niet mee verdedigd en als er een aanval was dan werd er door Sportclub goed verdedigd. Ché die goed keek en zag dat de keeper ver voor het doel stond schoot vanaf de middenstip over de keeper; chapeau! 1-4  We probeerden het wel maar wisten niet door de verdediging te komen.  Een paar schoten op doel maar helaas net niet scherp genoeg…..Terwijl Sportclub doordenderde, ook de peptalk tijdens de rust niet hielp,  werd het steeds moeilijker om terug te komen. Even herpakten ze zich en met een mooie combinatie schoot Liam de 2-10 erin. We hebben laten zien dat we het wel kunnen! Het werd ook nog 11-2. Gauw vergeten deze wedstrijd jongens, op naar de training maandag en ons herpakken voor volgende week.