Flinke tegenslag FC RDC JO13-3

Zaterdag 7 oktober, Colmschate ’33 JO13-3 – FC RDC JO13-3

Helaas lijken de nazomerdagen nu toch echt voorbij en stonden we weer in de kou, regen en wind aan het veld. Gelukkig zaten de jongens weer vol energie dus was het uiteindelijk ook geen probleem dat we door een aantal afwezigen maar één wissel hadden.
12.30 uur was de aftrap, we begonnen meteen met een aanval maar dat mocht niet baten en helaas stonden we na 3 minuten al met 1-0 achter…. En snel volgden de 2, 3, 4, en 5-0 MAAR in de 25e minuut beleefden we het hoogtepunt van de wedstrijd:
Bryan kreeg rechts achterin de bal aan de voet en passte deze met een mooie beweging naar Turgnul en hij liep meteen door richting de middenlijn waar hij Derenzo vond en mooi in de voet aanspeelde. Derenzo versnelde onmiddellijk en kwam oog in oog met de keeper, uiteindelijk had hij drie pogingen nodig maar met de derde poging knalde de bal fantastisch in het net…5-1…!!
Over de rest van de wedstrijd hebben we niet zoveel te melden, uiteindelijk eindigde deze met 17-1 en waren de jongens toch wel erg teleurgesteld.
Maar gelukkig duurde dat niet lang want omdat ze de vorige wedstrijd gewonnen hadden had trainer Dennie nog een belofte in te lossen en de kroketten, frikadellen en kipcorns maakten het verlies een stuk dragelijker…

Jongens, allemaal weer bedankt voor jullie inzet en volgende week gaan we er weer voor!!
Zaterdag 14 oktober thuis tegen Gorssel JO13-2.