Penalty schieten

Zaterdag 7 oktober Grote Actie Dag                                                                                                                                     Tijdens de wedstrijd van Heren 1 is gevraagd of de spelers van JO11-1 en JO11-2 in de rust penalty`s zouden willen schieten op de keeper Michel Voortman. Nou dat wilden ze natuurlijk wel! Ze hadden er maar wat zin in. Even inschieten met elkaar en op de keeper, totdat er werd besloten er een heuse wedstrijd van te maken. De jongens van E1 tegen de jongens van E2. Dat ze er zin in hadden dat was goed te zien, met veel kracht en precisie werd het Michel knap moeilijk gemaakt en er werd ook zeker gescoord! De “zwakke” plekken werden al snel gevonden en de ballen vlogen in de kruising en hoeken van het doel. De regen gooide voor de jongens geen roet in het eten want de strijd was op dat moment veel belangrijker. E1 heeft de penalty reeks gewonnen met 7-5, waarna ze allemaal een lekkere traktatie hebben verdiend!