Zondag 15 oktober: Super Sunday !

Aanstaande zondag sluiten we de crowdfunding actie af en geven we het symbolische laatste zetje aan deze actie die louter positieve reacties heeft opgeleverd. Tussen 12.30 en 16.30 uur is er o.a. live muziek, een veiling/Rad van Fortuin en de FC RDC Voetbalquiz met medewerking van clubiconen als Bobby Huisman, John Ledeboer en Robin van de Zwaan. We zijn hard op weg naar ons doel van € 25.000,- en dat zou een fantastisch resultaat zijn. Ook de Stoeltjesactie loopt goed. We hebben inmiddels 85 stoeltjes verkocht van de beschikbare 120 stoeltjes. Hoe gaaf zou het zijn als we ook de laatste 35 stoeltjes in de komende periode nog verkopen, dus grijp uw kans ! Het is onze bedoeling om de nieuwe stoeltjes dan in de winterstop te gaan plaatsen. Zie ook www.aandeelindebuurt.nl/nl/projects/fc-rdc en www.fcrdc.nl voor de stoeltjesactie en volg de instructies. Doe dit wel uiterlijk zondag 15 oktober a.s., omdat de actie daarna eindigt.

Langs deze weg willen we iedereen die zijn of haar medewerking heeft gegeven aan deze actie, alsmede natuurlijk alle donateurs alvast en nogmaals hartelijk danken voor hun bijdrage.

Met vriendelijke groeten,

Het crowdfunding campagneteam