JO13-3 speelt tegen een te sterk DAVO

Zaterdag 28 oktober, DAVO JO13-1 – FC RDC JO13-3

Na een week rust (vorige week geen wedstrijd i.v.m. de vakantie) mochten de jongens weer aantreden en deze keer op Sportpark Rielerenk voor de wedstrijd tegen DAVO.
Helaas ging het al snel mis, een paar spelers van DAVO waren te snel voor onze verdediging en slalomden regelmatig richting het doel waardoor we uiteindelijk met een 5-1 achterstand de rust in gingen.
De bemoedigende woorden van onze trainers Dennie en Gijs mochten niet baten waardoor we uiteindelijk met 15-1 het veld verlieten.
Om toch positief af te sluiten willen we nog even benadrukken dat de inzet van onze jongens top was, ze gingen er weer voor de volle 100% voor, houd die motivatie deze week vast jongens. Komende zaterdag zullen we het hard nodig hebben want dan treden we om 10.45 uur bij FC RDC aan voor de clubderby tegen FC RDC JO13-2G.

Onze toppers op de foto voor de spelerspasjes: