Grote clubactie 2017

Na het overweldigende succes van de crowdfunding van de Rabobank met RDC kunnen wij jullie ook al mededelen dat de tussenstand van de verkochte loten van de grote clubactie op dinsdag 7 november staat op 910 loten dat momenteel goed is voor € 2184,- voor de vereniging.
Dit grote succes hebben we natuurlijk aan jullie te danken maar ook aan 2 ondernemers die een superlot bij ons hebben gekocht. Een superlot houdt in dat er in één keer 50 loten worden gekocht dit als een soort van sponsoring want 80% van dit verkochte lot gaat naar de vereniging en de vereniging maakt met dit verkochte lot ook nog eens kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5000,00 en de ondernemer 50x kans op mooie Grote Clubactie-prijzen uit de loterij.
Graag willen wij deze ondernemers even in het zonnetje zetten als dank voor deze sponsoring.


De familie Benucci- Gunst heeft 1 superlot bij ons gekocht.

De andere ondernemer wilde niet te veel ruchtbaarheid hieraan geven maar wij willen u toch de naam van het bedrijf niet ontnemen omdat hij 2 superloten bij ons heeft gekocht.

Digikantoor.BV

van Rogier Helder.

Denkt u als ondernemer nu; deze gratis reclame op de site van RDC lijkt mij ook wel wat, dan kunt u tot 23 november een superlot kopen bij Herman Evenblij 06-30566614 of Suzanne van Lochem 06-46542584.

Verder als laatste opmerking voor iedereen die het boekje nog niet heeft ingeleverd dit alsnog te doen. In de kantine staat een doos waar het in gedaan kan worden of lever het in bij de trainer/ leider.
Wie weet komen we nog aan de 1000 verkochte loten!

Herman Evenblij
Suzanne van Lochem