mooie wedstrijd

Zaterdag 11 november 2017  Gorssel J011-2 –  FC RDC J011-2                                                                                          Gelukkig waren de weergoden ons op dit tijdstip goed gezind het weerbericht deed ons huiveren…. er stond wel een ijzig windje maar de koffie hield ons warm. We moesten tegen de koploper die maar 1 wedstrijd heeft verloren, dan sta je toch net iets anders in het veld. Helaas ging het gelijk na het start signaal al volledig mis, Gorssel kwam in balbezit en de 2 aanvallers van Gorssel waren fysiek sterk en hadden een flink schot in de benen, het werd al snel 1-0. We werden even wakkergeschut……. Daarna creëerde RDC 2 kansen, maar Liam schoot op de paal en Kaelan schoot naast. Gorssel maakte goed gebruik van onze fouten en scoorde vrij snel de 2-0. Wij herpakten ons en het spel werd goed open gebroken en we wisten elkaar te vinden op het veld, het samenspel werd goed benut en Kees wist de 2-1 te scoren uit een mooie voorzet van Wasim die met ons meespeelde vanwege blessures. Dit hadden we nodig, want het leek alsof we vleugels kregen. Het spelverloop ging gelijk op en wij kregen mooie kansen die we echt hadden moeten benutten, gelukkig zagen de spelers dit zelf ook. Er werd veel naast geschoten, de lat en de paal werden geraakt en zelfs het doel werd gemist terwijl er praktisch geen keeper in stond. Liam die vandaag als aanvaller mocht speler had er weer zin in, hij liep goed mee en wist zelfs nog 2x te scoren voor rust, waardoor we voor kwamen te staan met 2-3. De tweede helft begonnen we erg goed. We zette het goede samenspel voort en kregen wederom veel kansen, maar deze werden weer niet benut. Gorssel die vaak erg fysiek voetbalde, de scheids die het vaak anders zag dan ons, wistten de kansen wel te benutten en maakten de gelijkmaker, 3-3. Kom op RDC het kan nog steeds, we doen niets onder van Gorssel maar je moet wel scoren als je de kans krijgt! Weer zagen we ballen naast gaan, over en op de lat….. We kregen nog een corner die Wasim er erg mooi indraaide maar de keeper stond precies op de juiste plek. Jammer! Maar Ché die kreeg de bal op zijn “slof” en plaatstte de bal met een mooie trap in de linker kruising! Yes! 3-4 voor ons. Maar de euforie werd snel verpest, met wederom fysiek voetbal van Gorssel, wistten zij na een fout in de verdediging van RDC te scoren en werd het 4-4. Met nog een paar minuten te spelen werd het toch nog erg spannend.  De adem van Gorssel was net iets langer als dat van RDC en net voor het eindsignaal werd er toch nog gescoord door Gorssel. Helaas……..  Een gelijkspel of winst zou de wedstrijd zeker gesierd hebben gestaan, maar we hebben het zelf laten liggen door alle kansen onbenut te laten. Maar deze wedstrijd biedt wel perspectief voor de komende wedstrijden.