update aanpak tribune en plaatsing stoeltjes

Deze week zijn de nieuwe tribune stoeltjes besteld, deze verwachten we richting het einde van dit jaar te zullen ontvangen. De stoeltjes worden genummerd, aangezien het onmogelijk is gebleken om de namen op de stoeltjes zelf te plaatsen. Op de beide blinde muren van de tribune zullen we op een groot doek in frames (net als aan de voorkant van het clubhuis) de namen van de stoeltjes sponsoren gaan plaatsen. We zullen ook het tribune dak gaan aanpakken (althans de binnenzijde ervan, waar je dus tegenaan kijkt vanaf je stoeltje of het terras). Dit alles staat gepland voor januari en februari 2018. Hiervoor zoeken we ook vrijwilligers die ons kunnen helpen met het bevestigen van de stoeltjes en de dakplaten. Dus ben je handig en wil je ons begin volgend jaar helpen bij een (of beide) van bovenstaande klussen, neem dan even contact op met Barend van de Worp door hem persoonlijk aan te spreken, via mail – bvandeworp@hotmail.com of telefonisch via 06-51111575.

Tenslotte: we hebben inmiddels 112 van de 120 beschikbare stoeltjes verkocht – nog 8 stoeltjes te gaan dus wie maakt ons los ? Stuur een mail aan voorzitter@fcrdc.nl en we gaan het regelen. Recent stapten Sem Faber, Jacques van de Berg en Yavuz Meubelstofferderij (2 stoeltjes) nog in !