FIFA Toernooi Helios

Beste voetballiefhebbers,

Wijk voor elkaar, de maatschappelijke tak van de sportvereniging Helios geeft een boost aan diverse maatschappelijke ontwikkelingen, en niet zo’n beetje ook. De vereniging verbindt de wijk.
Op onze locatie benutten wij niet alleen voetbal, zo houden wij ons ook bezig met: dagbesteding, is er een kinderopvang, ouderengym en zijn er andere activiteiten. Helios is een voorliggende voorziening. Wij vervullen een maatschappelijke rol samen met onze partners in sport-, zorg-, welzijn en onderwijsorganisaties, evenals bedrijven van het aangrenzende bedrijventerrein.
Wij gaan een FIFA Toernooi organiseren voor de jeugd van voetbalclubs in Deventer- en omgeving.. De clinic en het toernooi vinden plaats bij Helios. De Finale van het toernooi is bij Sporthal Keizerslanden.
Laura van Eijk, de eerste professionele vrouwelijke E-speelster van FC Twente, zal tegen een symbolische vergoeding van € 1,50 pp, op 20 december 2017 van 19.00 tot 20.00 uur een clinic verzorgen over FIFA 2018 waarin zij haar tips en tricks met ons zal delen. Tijdens de clinic zal er een loting plaatsvinden onder de aanmeldingen. Iemand mag namelijk zijn kunde meten tegen Laura!
Om iedereen dan ook daadwerkelijk te laten toetsen hoe goed hij of zij is organiseren wij de week erna op woensdag 27 december, een FIFA toernooi voor de jeugdleden van voetbalverenigingen in Deventer- en omgeving tegen een kleine vergoeding van € 7,50 pp. Op deze dag wordt er door ons een lunch verzorgd. De 4 beste spelers van een vereniging plaatsen zich voor de FIFA competitie. Daarnaast gaan de 4 echte winnaars van het toernooi door naar de Finale die plaatsvindt op 5 januari. Daar kunnen ze mooie prijzen winnen. Daarnaast speelt de uiteindelijke winnaar ook nog een wedstrijdje tegen Laura!

Geef je nu op voor dit leuke evenement! Stuur een mailtje met je naam en leeftijd voor 15 december naar: voorzitter@svhelios.nl

We hopen jullie te zien bij de clinic en het toernooi!
Tot dan!

SV. Helios