Salland Clubactie gestart

Zorgpremie Salland Zorgverzekeringen bekend!
Basispremie: € 101,50 per maand

In het weekend van 11 en 12 november maakten alle zorgverzekeraars hun premie bekend. Zo ook Salland Zorgverzekeringen. En die premie pakt heel goed uit. Salland Zorgverzekeringen verlaagt de basispremie naar € 101,50 per maand. De premies van de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen blijven gelijk. Hiermee is de verzekering van Salland goedkoper dan vergelijkbare pakketten van bijvoorbeeld Menzis en Zilveren Kruis.

Nieuwe aanvullende verzekering
In 2018 introduceert Salland een nieuwe aanvullende verzekering, speciaal voor sporters: de ‘Compact’. Hierin zijn de drie meest gebruikte vergoedingen opgenomen:
• Fysiotherapie: 9 zittingen per jaar
• Spoedeisende zorg in een EU-, EER- of verdragsland: 100%
• Tandheelkundige zorg: 100% tot maximaal € 250,- per jaar

De aanvullende verzekering Compact kost € 20,45 per maand. Dit is nog zonder de korting die je via onze club krijgt op de aanvullende verzekering.

Kortom, het loont om te vergelijken. Kies je voor een zorgverzekering van Salland, dan scoort onze club ook nog eens een mooi bedrag voor in de clubkas. Mooie win-win dus!

Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/fcrdc!