JO11-2 speelt met nipt verlies van de koploper

Zaterdag 25 november GAH JO11-2 – FC RDC JO11-2  3-2

Met afwezigheid van Kaelan (geblesseerd) en Mert (ziek) hebben we gelukkig van JO 11-3 Wasim en Daniel Banjo kunnen lenen, aangezien wij pas om 10.30 uur hoefden te spelen. De weersgoden waren goed gezind, het was droog en niet zo koud meer, los van het gure windje. Koffie en een lekkere warming-up heeft ons goed gedaan.                          Zo begonnen we lekker aan de start van de wedstrijd. Alle veters werden nog even nagekeken, want het strikken hiervan vereist toch wel enige secuurheid aangezien deze steeds los gaan bij velen tijdens de wedstrijd.                           We begonnen lekker, er werd goed gecombineerd en we waren zelfs al gevaarlijk op de helft van GAH. Kees gaf een mooie voorzet naar  Kim, zij wist de tegenstander zo te bespelen dat ze een mooi schot kon doen op de goal, helaas net naast. Het spel verliep goed over en weer op het veld. De scheids liet echter weten goed aanwezig te zijn en floot veel af en de spelers wisten vaak niet wat er aan de hand was, of deden niets en werden hiervoor afgefloten (haren trekken, handsballen etc) Kortom de beslissingen waren vaak dubieus en dat maakte het voor de spelers en de trainer er niet gemakkelijker op. GAH creëerde veel kansen door goed samenspel maar wisten het vaak niet af te maken en Gino onze keeper speelde een top wedstrijd! Vaak kreeg GAH 3 corners achter elkaar maar kwamen maar niet aan scoren toe.  De eerste Goal van de wedstrijd werd gemaakt door Wasim. Door goed samen spel op het middenveld door Julian en Kees, werd Wasim aangespeeld en wist de bal met een mooi schot achter de keeper te werken. 0-1.                           GAH bleef strijdvaardig en kregen ook veel kansen, maar werderom stond Gino in de weg!                                        Ook in de tweede helft hadden Daniel en Elisa de verdedigers, het achterin goed dicht zitten en Gino stuurde ze goed aan. Ché was onzichtbaar goed, maar had een grote verdediger tegenover hem staan waardoor hij vaak van de bal gezet werd. Liam probeerde het nog een paar keer van afstand op de goal te schieten maar ook GAH heeft een goede keeper. De vermoeidheid slaat toe bij RDC en het middenveld laat het afweten om mee terug te gaan en dan komen er 5 van GAH op het doel af en weten dan iedereen mooi uit te spelen; 1-1.                                                                                  Na wederom een vreemde beslissing van de scheids; terwijl een wisselspeler van GAH in het veld de bal wegtrapt van Kim die langs de lijn speelt, geeft de scheids een ingooi voor GAH, iedereen van slag, GAH weet hiervan te profiteren en scoort dan de 2-1. Jammer dat er dan niemand ingrijpt en de scheids moet niets weten van het weerwoord van de trainer van RDC.  Het was zeker nog geen verloren wedstrijd want aanvallend liet RDC het er niet bij zitten, maar wanneer GAH aanviel staat iedereen te kijken of Elisa en Gino het lukt om de bal tegen te houden…..tja dat is vragen om problemen en al gauw werd er dan ook de 3-1 gemaakt. Wasim wist tóch ook nog éénmaal het doel te treffen 3-2! Het kon nog steeds, maar de vermoeidheid speelde bij velen parten en verdedigend werd het steeds moeilijker en wist GAH vaak uit te breken met 4 man, maar Gino -the man of the match- wist de schade te beperken. Mooie wedstrijd met een nipt verlies van de koploper en met een hoofdrol voor de scheidsrechter.