Dolle sneeuwtraining

Zaterdag 9 december  alle wedstrijden van de JO11 zijn afgelast.  Vrijdagavond werd er nog veel over en weer ge-apt om spelers te lenen bij andere teams door afzeggingen vanwege ziektes. Echter tijdens het geregel werd de één na de andere wedstrijd afgelast. Goed wat nu…….Dat vraagt om een dolle sneeuwtraining!!!!  Op de groenstrook kan natuurlijk wel gewoon getraind uhhhh ravot worden. We werden al opgewacht door Pepe die het clubhuis lekker warm aan het stoken is. Annerieke telde de enthousiastelingen en gaat regelen dat er straks warme choco is met wat lekkers! Peter zet een veld uit en het was al meteen beslist, we doen, trainers tegen de kids. Jaja, de training zou Peter verzorgen maar ook Gijs, Albert en Suzanne zijn van de partij! Helaas was de opkomst lager dan gehoopt was, maar dat zou de pret zeker niet drukken. De 4 aanwezige bikkels; Mert, Bente, Jill en Kim nemen het met genoegen op tegen de “grote kinderen” want dat is wat er op het veld gebeurde, ze gingen helemaal los. De kids hadden al snel de eerste doelpunten gescoord, want de trainers waren nog bezig met gek doen en het veld van dichtbij bekijken vanwege de glijpartijen.

Maar eenmaal op dreef werd er goed gecombineerd en met slidings en kopballen werd er gescoord. De stand loog er niet om; 76 – 74 en dat in 3 kwartier voetbal. Lag je op de grond dan moest je het bekopen met een inpeperpartij of sneeuwballen. Opeens geheel in de verte kwam er iemand aanlopen, het leek de Kerstman, maar het was Roan, die toch nog zijn bed was uitgerold……Zijn kerstmuts bood veel gezelligheid op het veld. Want dat was het zeker waard om zo heerlijk met elkaar bezig te zijn, lol te hebben en een lekker potje voetbal te hebben gespeeld. (de spieren zullen we morgen wel voelen, want de glijpartijen gaven de benen veel oprekbaarheid!) Nog even een groepsfoto en dan…..inpeperen!!!!! niemand kwam er onderuit. In de kantine lekker opwarmen, met de mooie rode wangen en de grote smile op alle gezichten genoten we van de heerlijke slagroom met warme chocolade melk en wat lekkers. We hebben hiervan genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar en dan hopen we op een grote opkomst!