meidentraining

Het meiden voetbal komt steeds meer in trek. Logisch natuurlijk want WE zijn wel Europees kampioen. FC RDC wil hier natuurlijk niet bij achter blijven en het aankomende seizoen 2018/2019 zullen er ook weer bij FC RDC meidenteams gevormd gaan worden. Graag willen wij de meiden die voetballen bij de JO11 de gelegenheid geven om naast het trainen en de wedstrijden die gespeeld worden in het eigen team, een extra training aanbieden om te kijken maar vooral te laten “proeven” hoe het is om met alleen maar meiden te spelen. Afgelopen vrijdag 12 januari was deze eerste training een feit. Onder leiding van Albert Broekhuis en zijn assistenten Annerieke Vogel en Suzanne van Lochem, hebben de meiden een pittige training gehad. Zeer gedreven en enthousiast werden de oefeningen uitgevoerd. Heerlijk om de rode wangen te zien en het plezier waarmee de meiden gevoetbald hebben. Ze waren zeer fanatiek en gingen flink het duel met elkaar aan. Er was tijd voor een praatje, een grap, aanmoediging maar vooral werd er hard gewerkt. Deze training werd afgesloten met een applaus voor de meiden maar ook voor de trainer. Deze training zal vanaf vandaag tot einde van het seizoen plaatsvinden.