Mixt JO11 toernooi FC RDC

Zaterdag 13 januari 2018                                                                                                                                                       Tijdens de trainersbijeenkomst van de JO11 kwamen de trainers van de JO11-2 met een voorstel om in de winterstop op de zaterdagen te trainen met alle JO11 teams in een mixtoernooi vorm. Afgelopen zaterdag was hiervan de eerste editie in EK vorm. Helaas was de JO11-5 niet aanwezig omdat zij besloten hebben om in de zaal te trainen. Alle spelers werden gemixt en kregen een land toegedeeld en onder deze naam werd het toernooitje gespeeld. Het was leuk om te zien hoe fanatiek iedereen meedeed en met elkaar samenspeelde ondanks dat ze elkaar soms helemaal niet kenden en uit een ander team kwamen. Ze moesten er wat van maken en het land verdedigen waar ze voor uit kwamen. Onder leiding van Ard, Joost en Albert; werd er lekker gevoetbald, er werden 5 partijtjes gespeeld van ongeveer 12 minuten. Pepe kwam na de derde wedstrijd met lekkere pannenkoeken nadat er luidkeels voor zijn verjaardag werd gezongen. De tussenstanden werden doorgegeven en daarna konden de kinderen er weer lekker tegenaan. Het team van Spanje heeft het toernooi gewonnen. Na wat ranja op het einde gingen zowel de trainers, als de kinderen en de ouders met een grote glimlach en een voldaan gevoel naar huis. Kortom een geslaagde ochtend wat voor herhaling vatbaar is! Helaas was de reporter zelf niet op de accommodatie aanwezig en hebben we geen foto`s