Herman Beekman Toernooi – 2 juni 2018

Op zaterdag 2 Juni 2018 organiseren wij bij Voorwaarts de 4e editie van het:

Met veel enthousiasme nodigen wij jullie hierbij uit om met uw JO-13 teams deel te nemen aan ons toernooi. Om de kwaliteit en afwisseling van het toernooi te waarborgen zullen wij streven na een evenwichtige poule indeling.

Naast het sportieve aspect staan ook de intieme sfeer en gezelligheid centraal bij dit toernooi.
Elk deelnemend team gaat met een welverdiende beker naar huis!

Wij verwelkomen jullie graag op ons toernooi en verzoeken u het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen graag vóór 31 januari 2018, per e-mail te retourneren. Ook als u niet deelneemt graag even een berichtje.

Bij de indeling van de poules houden wij zoveel mogelijk rekening met de sterkte van de teams. Daarom het verzoek om op het inschrijfformulier de competitieklasse (veldvoetbal, voorjaarscompetitie) te vermelden. Na inschrijving ontvangt u bericht van ontvangst en uiterlijk eind februari 2018 definitief bericht over de deelname aan het toernooi.

Bent u niet(meer) degene die over de inschrijving van de teams gaat, wilt u dan zo vriendelijk zijn om deze dan door te sturen naar degene die er in uw vereniging wel verantwoordelijk voor is.

Wij beloven er weer een spetterend toernooi van te maken en zien uw vereniging graag als deelnemer op het Herman Beekman toernooi op sportpark “De Laene” te Twello.

Met vriendelijke groet,
Voorwaarts toernooicommisie
Met vriendelijke groeten,

Pupillencommissie afdeling voetbal
S.V. Voorwaarts Twello
hermanbeekmantoernooi@gmail.com

Inschrijfformulier Beekman 2018