Vrijwilligersavond 3 februari

Zonder vrijwilligers geen club!

Het bestuur van FC RDC nodigt alle vrijwilligers van FC RDC uit voor de vrijwilligersavond op zaterdag 3 februari. Hiermee wil het bestuur zijn dank en waardering uiten voor wat jij de afgelopen periode voor onze vereniging hebt gedaan. FC RDC bestaat dankzij tal van vrijwilligers, dus dankzij jou. Natuurlijk is jouw partner ook van harte uitgenodigd.

We hebben contact gezocht met onze buren, Karro-Deux, dé jeu de boules vereniging van Deventer. Deze vereniging heeft dit jaar het Nederlands kampioenschap georganiseerd en was meteen bereid om onze vrijwilligers de eerste beginselen van het ‘boulen’ bij te brengen. We kunnen terecht in hun prachtige, verwarmde, speelhal.

De avond ziet er als volgt uit:

16.30 uur: Verzamelen bij Karro-Deux voor koffie, thee of een ander drankje

Einde van de parkeerplaats, doorlopen, links.

17.00 uur: Boulen

Uitleg over de gang van zaken en de regels, indeling van groepen en ‘spelen maar’.

Afhankelijk van het aantal aanwezigen spelen we in één of twee rondes.

 19.00 uur: Stampotten-buffet in ons eigen clubhuis

Daarna gezelligheid troef!

22.00 uur: Einde

We nodigen alle vrijwilligers via een persoonlijke mail uit. Het kan zijn dat we iemand vergeten, ofwel omdat we de juiste gegevens niet hebben, ofwel omdat onze administratie niet helemaal op orde is. Heb je 20 januari nog geen uitnodiging ontvangen, terwijl je wel degelijk ‘iets’ doet voor FC RDC, laat het ons weten. Dat geldt ook voor als je merkt dat we iemand anders ten onrecht zijn vergeten. Gebruik het volgende mailadres: commissies@fcrdc.nl

Tot zaterdag 3 februari !

Namens het bestuur,

Barry Stegeman, voorzitter