Betonboor Bleeker D/C toernooi v.v. Wildervank 2/3 juni 2018

Beste Sportievelingen,

In de bijlage ontvangen jullie de uitnodiging voor het Betonboor Bleeker meerdaags D/C toernooi bij de v.v. Wildervank. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd in het weekend van 2 en 3 juni 2018. Net als in voorgaande jaren is er de gelegenheid om op vrijdagavond voorafgaand aan het toernooi te arriveren. Met klinkende avondprogramma’s en aansprekende nevenactiviteiten, verzekeren wij nu al een onvergetelijk voetbalweekend!

Inmiddels is er een nieuwe organisatie die met frisse moed de succesformule van ons toernooi voortzet. Normaal gesproken spreken we over een nieuwe organisatie met nieuwe gezichten. Deze keer is het een weerzien van oude bekenden. Enkele organisatieleden van het eerste uur, bleken bereid terug te keren toen de mogelijkheid zich aandiende. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zullen we maar zeggen. Zoals in de aanhef al beloofd, bieden wij naast het voetbal ook weer voldoende nevenactiviteiten aan, zodat de jeugd zich in het weekend geen moment hoef te vervelen. Samen sportief presteren is en blijft ons motto.

Zoals hierboven aangegeven, zijn wij een nieuwe organisatie. Wij hebben inmiddels een nieuw e-mailadres. Helaas zijn wij niet in het bezit van een opgeschoond mailbestand. Het kan voorkomen dat jullie een uitnodiging krijgen zonder dat jullie nog actief betrokken zijn bij de O13 (D) en O15 (C) jeugd of bij het voetballen. Misschien hebben jullie geen jeugd meer of zelfs helemaal geen jeugd. Ook is het mogelijk dat jullie e-mail dubbel openomen is. Wij willen jullie in dat geval verzoeken de mail door te sturen aan de betreffende toernooicommissie of de juiste contactpersoon van de voetbalvereniging, waarbij wij graag in de cc worden gezet. Op deze manier kunnen wij jullie uit het mailbestand halen en de nieuwe contactgegevens verwerken.

Als er naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Lid Toernooicommissie |Adres
Dhr. D. van der Laan | Sportterreinstraat 23 | 9648 CA | Wildervank | 06-52667338

Sportpark v.v. Wildervank | Bezoekadres
Woortmanslaan 39 | 9648 AA | Wildervank
www.vvwildervank.nl

uitnodiging CD toernooi 2018
Aanmeldformulier DC Toernooi 2018