Diefstal uit kleedkamers

Beste FC RDC’ers,

Afgelopen half jaar werd ons sportcomplex bezocht door personen, die de kleedkamers van ons clubhuis doorzochten op voorwerpen, die zij zich vervolgens onrechtmatig toe-eigenden (diefstal in de volksmond). Mede door ons beveiligingssysteem konden wij de politie van de nodige informatie voorzien. Een aantal gedupeerde leden heeft ook aangifte gedaan bij de politie. In het politieonderzoek zijn thans ook een aantal voorwerpen veilig gesteld, die niet gekoppeld kunnen worden aan aangiftes. De foto’s met daarop de betreffende horloges zijn hierbij afgebeeld. Mocht u een horloge herkennen als uw eigendom, meldt u zich dan bij de politie aan het bureau te Deventer of meldt u via e-mail bij secretaris@fcrdc.nl, dan zorgen wij voor doorverwijzing naar de behandelende politiemedewerker.