Update voortgang herinrichting kantine

Hierbij een korte update van de werkzaamheden m.b.t. de herinrichting van de kantine.

Drie weken geleden zijn de bekers verwijderd en prijzenkasten gedemonteerd door een aantal spelers van de Veteranen Zondag. Aansluitend zijn ook de prijzenkasten en een deel van het verlaagd plafond bij de snackhoek en lampen aan het plafond verwijderd. Inmiddels is voor ¾ van het plafond het elektra aangepast en de verwachting is dat dit a.s. dinsdag klaar is.

Dinsdag wordt er gestart met het zwart spuiten van de plafonds. Daarna volgt het schilderen van de balken. Dit duurt bij elkaar zo’n 3 weken. Dus eind februari is het plafond gereed, m.u.v. het plafond van de bar, want dat wordt pas meegenomen als we de bar aanpakken.

Graag stel ik even onze vakmensen aan jullie voor:

  • Barend van de Worp – algemeen en installaties
  • Ard van Lochem – schilderwerk en algemene klussen
  • Jean Paul Brouwer – elektrische installaties
  • Harrit van Pijkeren – timmerwerk

Verder bekijken we het stap voor stap, met name omdat we afhankelijk zijn van vakmensen die op vrijwillige basis het werk verrichten. We kunnen het geld maar 1x uitgeven en dan kunnen we het beter maar goed doen + accepteren dat het wat langer duurt. Uiteindelijk telt alleen het resultaat!

Als laatste wil ik graag aandacht vragen voor het volgende. Als je gaat verbouwen is er overlast en gaat het soms even anders dan verwacht. Het kan dus zijn dat de kantine een aantal keren niet geopend kan worden. Graag vragen wij hiervoor om jullie begrip.

Namens de inrichtingscommissie
Ronald Savelkoel