Biljarten

Wat kunnen we nog melden over het biljarten cq de biljarters? Nou, van alles dus. Allereerst de opkomst van de afgelopen speelavond : 13 van 16 is natuurlijk heel behoorlijk. Één revalideert, de ander is gewoon ziek en nr.3 heeft zich keurig afgemeld. Wat dat betreft zijn er door de “leiding” geen corrigerende maatregelen nodig. Dan de techniek : als gebruikelijk zeer mooie stoten (caramboles!) die worden afgewisseld met ongelooflijke missers. Het lijkt wel voetbal!
De voorjaarscompetitie is al in volle gang. Omdat er een paar spelers nog geen partij hebben gespeeld wachten we toch nog maar even met het geven van een tussenstand. De bekercompetitie is al redelijk ver gevorderd, er zijn al zeven spelers zeker van een kwartfinaleplaats. Wie tegen wie gaat spelen is nog niet helemaal duidelijk, dus daarop wachten we ook nog even. Zeker is wel dat er een aantal verrassingen tussen zitten. Wie dat zijn? Gewoon afwachten, de verliezers weten meer. Dat geldt ook voor de partijen in de voorjaarscompetitie. Ook verrassingen, al dan niet positief. Het ligt er aan of je winnaar of verliezer bent om dit te kunnen beamen (lees be-amen). Er konden op hoge snelheid zeven partijen worden gespeeld en de biljarttafels konden vroeg worden afgedekt. En nu maar hopen dat hierdoor spelers thuis niet in de problemen zijn gekomen (je was wel weer laat thuis vannacht…. En ik lees net).

UITSLAGEN BEKERCOMPETITIE :

Wie tegen wie Caramboles Beurten h.s. Uitslag
Jan Henk Stegeman Hennie Lipholt 25 16 25 5 4 2 0
Marten Ledeboer Marcel Tode 20 22 15 5 7 0 2
Roel van de Worp Jan Henk Stegeman 35 25 38 5 3 0 2

UITSLAGEN voorjaarscompetitie:

Wie tegen wie Caramboles Beurten h.s. Uitslag
Jan Vette Pepe Jacome 56 19 31 15 3 0 2
Jaap van den Bergh Hans Peet 18 38 15 5 10 0 2
Erik Woerts Kees van Tuuren 27 19 23 5 4 2 0
Gé Zandkamp Jan de Wilde 43 28 25 8 5 0 2