Die hards bij -4 graden

Maandagavond 26 februari, een gewone trainingsavond, hoezo gewoon?, -4 graden en met het windje maakt het tot een gevoelstemperatuur van -12 graden. Maar er werd getraind door en met de echte die hards van de JO11-2.  Er waren 6 spelers aanwezig en Ard en Suzanne (Jo11-2) hebben eerder deze dag aangegeven bij de JO11-3 en Jo11-1 dat wie er mee wil doen ze aan kunnen sluiten dan spelen we een mooie partij of een klein toernooi. Met 3 spelers uit de Jo11-3 en natuurlijk “onze” Lukas uit JO11-1 hebben we een mooie club spelers bij elkaar. Even lekker een warming-up, en met recht een warming-up, het was ook nodig! lekker veel rennen en het hijgen gaf aan dat ze lekker bezig waren. Dan een oefening op het doel en bij gebrek aan een keeper kreeg Alex (trainer Jo11-3) de ballen mooi om zijn oren. Daarna werd er 2x 15 minuten een mooie stevige partij gespeeld, goed samenspel, veel en snel werd de bal rondgespeeld en na 3x te hebben overgespeeld mag er gescoord worden. Ard en Alex deden ook mee en werden heerlijk op de proef gesteld door de jongens en de meiden. Mooi om te zien dat er lekker gevoetbald werd en er niet werd gezeurd om de kou om ons heen, want koud was het zeker. Maar toen was er Pèpè……… lekkere pannenkoeken en een warme kantine voor ons!!! Fijn dat er getraind kon worden en dat er een lekkere sportieve animo was!