Foto’s tribune en plafond | update voortgang

Dakplaten tribune
Eindelijk is de ooit door de Stentor bestempelde “Oost-Duitse tribune” geworden tot een plaatje. Er zijn dakplaten in een lichte kleur aan de onderzijde van het dak aangebracht. De Graaf Montage www.vandegraafmontage.nl is van de week klaar met de werkzaamheden, waarna onze vrijwilligers o.l.v. Barend van de Worp de nieuwe blauwe kunststof kuipstoeltjes gaan aanbrengen. Als de competitie weer begint kunnen de toeschouwers weer volop genieten van de wedstrijden op ons hoofdveld.

Plafond kantine
Deze week wordt ook het laatste gedeelte van het plafond in de kantine door Ard van Lochem zwart gespoten en de balken wit geschilderd. Dan hebben we stap 2 gerealiseerd.
Stap 3 is het wit schilderen van de houten kolommen en het aanbrengen van de kastenwand. Met een week of drie gaan we beginnen met de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van de kastenwand. Denk hierbij aan het aanpassen van het elektra en sauzen van het bovenste gedeelte boven de kastenwand. Verder zijn we in onderhandeling met de leverancier van de kastenwand en worden de mogelijkheden onderzocht m.b.t. het opnemen van twee Play Stations, welke zijn aangekocht van De Grote Clubactie.We houden jullie van de voortgang op de hoogte.

Namens de inrichtingscommissie
Ronald Savelkoel