Helaas, een dikke nederlaag voor JO11-3

Vandaag, 24 maart 2018, mogen we, na de afgelasting van vorige week, onze tweede wedstrijd spelen. Gelukkig spelen we weer thuis, helaas wederom op hetzelfde knollenveld als de eerste wedstrijd. Onze tegenstander vandaag is WSV JO11-5

Vandaag is Aaron afwezig, dus moesten we het met zijn achten doen. Morris was vandaag onze keeper.

Dat het weer een wennen was voor de kids bleek al snel na de aftrap. WSV gaf vanaf het begin flink gas en we kwamen dan ook snel onder druk. Toch hielde we verdedigend goed stand en lukte het om er zo af en toe gevaarlijk uit te komen. Vooral Liam en Kim waren er een paar keer dichtbij.

Zo halverwege de eerste helft was het raak, alleen voor ons is het verkeerde doel. Nadat Morris al een paar keer goed redding had weten te brengen ging het toch mis. Dat betekende dus de 0-1 voor WSV.

WSV bleef ons onder druk houden en we moesten dan ook alle zeilen bijzetten. De verdediging van ons had het druk, maar stond wel goed op te letten. Toch leverde een slippertje bij ons een tegengoal op, 0-2 en kort daarna viel ook de 0-3.

Toen kwam er een soort van vuur in ons los en vooral bij Rafael. Hij joeg in zijn eentje de verdediging van WSV af en veroverde zowaar de bal. Hij bedacht zich niet en stoomde met de bal alleen op de keeper af en scoorde beheerst. Dat was dus de 1-3.

WSV was hierdoor duidelijk even van slag. We gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Rafael, Liam en Kim kregen ook wel wat kansen en waren er een paar keer dichtbij. Helaas viel het volgende doelpunt aan de andere kant en gingen we rusten met een 1-4 stand.

Na een peptalk in de rust zagen we wel dat de vermoeidheid was toegeslagen. Ilias had duidelijk niet zijn dag. Hij was was ziekerig en ook Liam was een aantal keer helemaal buiten adem. Zij moesten dan ook wat vaker worden gewisseld. Dit kwam het spel van ons niet ten goede.

De tweede helft was er dan ook een om heel snel te vergeten. Uiteindelijk liep de score zelfs op tot 1-13.

Omdat er tijdens de paasdagen geen wedstrijden op het programma staan zullen we weer twee weken moeten wachten op de volgende wedstrijd. Hopelijk kunnen we dan een keer met de 3 punten aan de haal gaan.