Meidentraining JO11

Vrijdag 6 april, de meiden van Albert hebben er weer zin in! Elke vrijdag is het team vastbesloten om een lekkere training af te werken. 10 meiden bij elkaar, die allemaal stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten laten zien. Goed luisteren, altijd in zijn voor een dolletje, geen gemier en gezeur na een val, kortom een mooie club bij elkaar voor een perfecte training. Albert krijgt regelmatig hulp van de ouders van deze gezellige meidenclub, want er zijn wel zeker 6 ouders actief op de velden van RDC. Albert weet de meiden te focussen en leert hen de tactieken van het voetbal. Leuk om te zien hoe de meiden met elkaar lekker fanatiek en fel zijn met de bal. Altijd wordt de training afgesloten met een partijtje en dat gaat hard tegen hard hoor. Kortom, het nieuwe dames elftal is al in de maak!