Goed spel beloond met ruime zege

Zaterdag 14 april 10.30 uur SV Orderbos JO11-2G – FC RDC JO11-2                                                                               In een prachtige omgeving in Apeldoorn ligt het sportcomplex van SV Orderbos. Met de heerlijke zon kwamen de velden zeker tot hun recht. `s Nachts had het geregend, dus even wennen aan het natte gras en het glijden en doorrollen van de bal, maar dat hadden de spelers snel onder de knie. De tegenstander werd door ons bedankt om de wedstrijd eerder te kunnen laten starten, aangezien wij 2 grootmeesters schaken in het team hebben en zij een belangrijke wedstrijd om 12.30 uur in Deventer moeten spelen. Na het startschot zat RDC er al goed bovenop. Al snel werd er een hoekschop gecreëerd door RDC en Kees wist vanuit de hoekschop de 0-1 binnen te schieten via het been van de tegenstander. De spelers hadden al snel door dat ze vrijuit konden spelen en er werd goed gecombineerd, Kaelan bezorgde al snel de 0-2, Elisa met een hard en mooi schot schiet net naast.  Kees weer met een hard schot op de goal en weer valt de bal binnen het net via een been van de tegenstander en is het 0-3. Op het middenveld werkten Julian en Enhao hard om de boel naar achteren toe dicht te houden, Elisa die normaal als verdediger staat heeft veel op het middenveld gespeeld vandaag en kon vaak oplopen naar voren om tot een schot op doel te komen, maar helaas zat er voor haar deze wedstrijd geen goal in. Kaelan wist nog een aantal goals op zijn naam te schrijven, de 0-4,5,6,7 waren ook voor hem en dat terwijl hij ook nog met de JO11-1 mee heeft gedaan vanochtend. Mert kon ook vaak mee naar voren en mocht zelfs ook nog even in de spits spelen. Enhao maakte de 0-8 en 0-9. Mert maakte het af met 0-10. Daniel, die met zijn snelheid vaak het veld over kon steken wist helaas deze keer niet tot scoren te komen. Mattias onze keeper had deze wedstrijd niet veel te doen en zat alvast aan de “schaakmat” te denken die hij dezelfde middag nog wist klaar te spelen. Arda scoorde bijna met zijn fenomenale hoekschop om hem er in 1x in te draaien. De tweede helft werd er te nonchalant gespeeld en werden de gecreëerde kansen niet benut en dat hebben ze moeten bekopen met een looptraining afgelopen woensdag. Een les voor de volgende keer. Zaterdag weer een topwedstrijd hopelijk tegen Sportclub Deventer om revanche te nemen en op de tweede positie te komen staan………