strijd om de koppositie JO11-2

Zaterdag 7 april FC RDC – SJO Oeken/Brummen JO11-4   Aantreden tegen de huidige koploper is altijd moeilijk en spannend, maar de spelers en trainer hadden er zin in. Goed weer, veld 1 dus moet goed komen. Het spel begon goed en wij vertoonden ons wel als de sterkere partij. Al snel werd de 1-0 gemaakt door Daniel, die met zijn lange benen en snelheid de tegenstander wist te verrassen. Maar deze goal werd te enthousiast gevierd en even werd er vergeten dat er ook weer verdedigd moet worden en daar wist de tegenstander goed van te profiteren, al snel werd de gelijkmaker binnen getikt. Maar even toeroepen en aanmoedigen deed wonderen want RDC herpakte zich snel en Julian maakte de 2-1. Veel enthousiast publiek, waaronder de moeders van de spelers lieten van zich horen, de groeps-ap bleef maar gaan. Helaas was de vaste reporter aan het werk en verzuimde de groeps-ap te reporten, zodat ik alleen maar de eindstand kan doorgeven. Van de trainer heb ik vernomen dat het een mooi spel was, goed gecombineerd en na de wedstrijd heeft de trainer van de tegenpartij aangegeven bang te zijn geweest voor ons, hij wilde hoe dan ook met 3 punten het terrein verlaten en de keeper kreeg de opdracht de bal ver over de zijlijnen te schieten om tijd te rekken en kwam dit niet ten goede van de mooie wedstrijd die er gaande was en hebben we helaas het veld moeten verlaten met 3-4. Jammer dat het niet met een titanenstrijd werd uitgevochten, goed dat ze bang waren voor ons, geeft weer zelfvertrouwen aan de spelers en we gaan met opgeheven hoofd de volgende wedstrijd tegemoet.