MO17 verdiend kampioen!

Maandag 11 juni stond de wedstrijd FC RDC MO17-1 tegen WSV MO17-1 om 19.00 op ons programma; dè kampioenswedstrijd. De voorbereidingen waren in volle gang en ondertussen stroomde de tribune al vol met publiek. De belangrijkste wedstrijd van het seizoen kon beginnen!

Na een iets wat rommelig begin hebben we ons herpakt en hebben we onze laatste wedstrijd gewonnen met 13-1.

Toen het eindsignaal klonk, kon de champagne geopend worden en het feest beginnen. Er werd dubbel zoveel feest gevierd, want wij zijn het eerste meidenteam bij FC RDC dat kampioen is geworden! Kampioen worden met het meeste aantal doelpunten voor (51), het minste aantal doelpunten tegen (8) en 22 punten klinkt als een welverdiend kampioenschap, al zeggen we het zelf.

Deze avond zat vol met verrassingen; nieuwe shirtjes, een versierde kleedkamer, spandoeken, roosjes, champagne, speeches, medailles, hapjes en drankjes en veel water…

Wij, MO17-1, willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor ons team en voor alle verrassingen van deze bijzondere avond. De ouders, het bestuur, de leider, de trainer en niet te vergeten dames 2, van wie wij roosjes en chocolade hebben gekregen. Vooral willen we nog even stilstaan bij de 3 meiden van Sportclub Deventer die bijna iedere wedstrijd met ons mee hebben gedaan. Zonder hun bijdrage was dit niet gelukt!