Go Ahead Eagles Soccer Camp: Beleef je voetbaldroom!

Wil je graag in de zomervakantie lekker door blijven voetballen? Dat kan! Van maandag 23 tot en met woensdag 25 juli wordt er namelijk in Deventer een Go Ahead Eagles Soccer Camp georganiseerd! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je drie dagen lang voetballen en plezier maken in een uniek Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue? Schrijf je dan nu in via www.ga-eagles.nl/soccercamps!

Het Soccer Camp vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van Sportclub Deventer aan de Sportveldenlaan 28 in Deventer. Alle trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de Go Ahead Eagles Soccer Camps. En uiteraard mag je na afloop je Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Go Ahead Eagles Skill Games
Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

Volledig programma
Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

Deelname
De kosten voor deelname aan het driedaagse Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen € 135,- per kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@ga-eagles.nl.

Doe jij ook mee? Ga snel naar www.ga-eagles.nl/soccercamps en schrijf je in!