Naar Twente met mini`s, JO8 en JO9

Zaterdag 14 juli,  De kinderen gaan naar een echt voetbal stadion en dat is spannend! de warmte speelde hierdoor geen rol. Doordat we toch iets minder aanmeldingen hebben gekregen dan waar we op hadden gerekend zijn we met eigen vervoer naar het Stadion van FC Twente gereden. De kinderen hebben er zin en stiekem zijn de ouders ook wel een beetje nieuwsgierig……. We werden welkom geheten en er was een meneer die ons rondleidde en heel veel leuke dingen vertelde. We zijn in de persruimte geweest waar iedereen even achter de tafel mocht gaan zitten. De kleedkamer; dat was toch wel het hoogtepunt, daar hebben ze de ogen uit gekeken, want er was zelfs een eigen mini zwembad.

We zijn zelfs even op het veld geweest aan de zijlijn en in de dug-out, dat is wel heel erg bijzonder en spannend. Wat is zo`n stadion dan groot zeg! De tribune maakte ook een grootse indruk bij de spelertjes.

We hebben zelfs nog even in de oefenruimte een balletje op een goal geschoten, wat gedronken en toen was het alweer tijd om naar FC RDC te gaan waar Pepe druk bezig was om lekkere patatjes met snacks te bakken.

Een leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar. Ouders die voor het vervoer hebben geregeld heel erg bedankt hiervoor want mede namens jullie is het een zeer geslaagde dag geweest. Ze hebben een boel gezien en geleerd!

De activiteiten commissie