Albert Broekhuis nieuwe hoofd opleidingen FC RDC

Albert Broekhuis nieuwe hoofd opleidingen van FC RDC

Hoewel Albert niet nieuw is bij onze vereniging, is het toch goed dat we hem even voorstellen:
Albert Broekhuis is 48 jaar en samenwonend met Angelique en zij hebben samen 3 dochters. Albert heeft zelf gevoetbald bij Roda Deventer en Kon. UD op het veld en 10 jaar hoofdklasse in de zaal bij Helios. Zijn leven bestaat voor een groot deel uit sport, ook tijdens zijn maatschappelijke carrière. Albert heeft 7,5 jaar gewerkt als sportinstructeur bij defensie, 7,5 jaar als bedrijfsleider bij de Scheg en hij heeft 12 jaar lang zeven zwemscholen onder zijn hoede gehad. Momenteel werkt hij als activiteitenbegeleider bij Trajectum (mensen met een gedragsprobleem).

Albert heeft een ruime ervaring als trainer. Hij is jeugdtrainer geweest bij Roda en kon. UD. Daarnaast is hij hoofd jeugdopleiding bij Colmschate en teammanager bij de Go Ahead Eagles C en B-jeugd geweest. Albert heeft gewerkt als hoofdtrainer bij WWV en Sallandia. Momenteel is Albert trainer bij FC RDC JO11-6, waar zijn dochter in speelt. Albert is in het bezit van het TC2 trainersdiploma.

Al met al een man met zeer veel ervaring en kennis. Hopelijk kan hij komende jaren samen met al onze trainers, leiders en vrijwilligers de volgende stap zetten in de ontwikkeling van de jeugdopleiding van FC RDC. Wij zijn erg blij dat we Albert hebben kunnen binden aan onze club en wij wensen hem erg veel plezier en succes toe komende jaren!

Op de andere foto is een deel van ons trainersgilde voor seizoen 2018/2019 te zien. Een mooie mix van ervaren trainers en enthousiaste eigen jeugdleden. Inmiddels zijn alle teams voorzien van een trainer en kunnen we eind augustus weer enthousiast van start met een nieuw seizoen !