Meidenteam JO11-2

Zaterdag 8 september bekerwedstrijd¬† FC RDC JO11-2 – Colmschate `33 MO11-1¬† 10-3, mooi voetbalweer met een zonnetje dat de supporters warm hield tijdens het venijnige windje op veld 1. Want onze meiden van de JO11-2 werden weer groots aangemoedigd! Fris en fruitig kwamen ze het veld op rennen om direct aan de slag te gaan met de warming-up. In de kleedkamer nog even de teambespreking gehad, Albert, Mark en Cas maken de meiden enthousiast met de plek waarop ze mogen spelen.¬† Helaas zijn ze vandaag maar met 8 meiden. Nikki is ziek en Emma baalt van het gips om haar arm. Ondanks deze tegenslag weten de meiden zich te op te laden en direct na het startsignaal laten ze zien dat ze zich hierdoor niet uit het veld laten slaan. Rdc verovert de bal en Jil weet met een hoog schot de bal achter de keeper in het net te werken. Wow die zat er mooi in! Maar Colmschate wist zich vrij snel te revanchen en het werd 1-1. De teams waren aan elkaar gewaagd en het ging over en weer. Er werd gebruik gemaakt van het veld en met goed samenspel kreeg Roxanna de kans om te scoren en benutte deze ook! 2-1. Helaas werd het hierna alweer snel 2-2.¬† Na deze gelijkmaker, weten de meiden zich te “vermannen” en als een geoliede machine wordt de bal rondgespeeld, goed gebruik makend van het hele veld. Er werd geen speler overgeslagen, iedereen droeg zijn steentje bij. Kiki die lekker staat te keepen coacht haar verdedigers goed, er werd veel geroepen in het veld en alles kwam ten goede van het team. Het draait goed en hierdoor kwamen er veel kansen tot een schot maar ook veel kansen die helaas onbenut bleven. 10-3 is de einduitslag. Er was een hoofdrol voor iedereen, maar Jil ging er met de winst vandoor, door maar liefst 9x te scoren. Jennie, Bente, Kim, Chan, Roxanna, Kiki, Jil en Nicole, de meiden van JO11-2 zijn toppers!