Voetbalschool Impuls – gaat vrijdag 28 september van start!

10 wekelijkse cyclus gaat vrijdag 28 september van start!

Voetbalschool Impuls gaat vrijdag 28 september weer van start met een 10 wekelijkse cyclus. Trainers Martin Hoitink en Jip Ellenbroek zijn er weer bij!

Martin, ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van jeugdtrainingen, is inmiddels alweer een aantal jaren Hoofdtrainer bij Koninklijke UD en tevens Hoofd Opleidingen bij deze club.

Jip heeft ondertussen een aantal, mooie stappen gemaakt. De jonge, maar ambitieuze trainer is deze voetbaljaargang Hoofdtrainer van Go Ahead Eagles JO13. Tijdens zijn opleiding liep Jip al een jaar lang stage bij de jeugd van Vitesse.

Verder werkt Voetbalschool Impuls veelal met trainers die over hun trainingsbevoegdheid beschikken of “talenten in opleiding” zijn. Met deze basis kijken we wederom uit naar een nieuwe, succesvolle cyclus van 10 weken. Het speelt zich allemaal af op de accommodatie van SV Schalkhaar, maar alle kinderen (jongens en meisjes) in de leeftijdscategorie 5-13 jaar uit Deventer en omgeving zijn welkom!