JO12-1 heeft er zin in

De jongens van JO12-1 hebben er zin in. Dit zegt genoeg over de spirit van het team. Het is een nieuw team met spelers uit de JO11-1 en JO11-2. Nieuwe spelregels op het veld en voor sommigen zijn wij als trainers nieuw, anderen spelen al jaren onder onze hoede. Het belangrijkste doel van dit jaar is om samen een team te worden, samen te scoren, want ook al maakt 1 persoon de doelpunten, je doet het samen, de scorer heeft jou nodig om dit te realiseren. Je werkt voor elkaar en daarbij is iedereen op het veld belangrijk. Iedereen heeft een voorkeursplek in het veld en dat mag, maar er moet ook gerouleerd kunnen worden en uiteraard gewisseld en daarbij is de wens dat je kunt spelen op bepaalde posities in het veld. Iedereen kan verdedigen, dat het niet altijd even leuk is, is wat anders, iedereen wil graag scoren en kan de kans krijgen om te scoren, als er samengewerkt wordt en samen wordt gespeeld dan kan ook dit gerealiseerd worden. We proberen er een hecht team van te maken, dat ze het elkaar gaan gunnen om te scoren. Wij als trainers en leiders hebben er veel zin in om met deze groep aan de slag te gaan. Wie zijn wij; Ard van Lochem is de hoofdtrainer van deze geweldige groep, heeft een eigen bedrijf Totaal Thuis en is medeverantwoordelijk voor de verbouwing van de kantine. Suzanne van Lochem is de assistent trainer en regelt de zaken in en rondom het team. Zij werkt bij Carinova in de Thuiszorg als wijkziekenverzorgende. Zij is actief bij de activiteitencommissie voor de jeugd en regelt mede de Grote Clubactie. Onze dochter Kim speelt in de JO11-2 in een meiden team, dit team is voorzien van een trainer en leider. Wij hebben ervoor gekozen om trainers te blijven en zolang de jongens dit leuk en goed vinden en er zélfs om vragen dan heb je denk ik een goede combinatie gevonden met elkaar. Inmiddels hebben we 2 oefenwedstrijden achter de rug met een goed behaald resultaat. Dat geeft een goed gevoel voor het aankomende seizoen waarin we willen laten zien dat samenspel en het gunnen wordt beloond met een goed resultaat.

doornemen van posities en het spel