Start nieuw seizoen

De activiteiten commissie heeft inmiddels de eerste vergadering achter de rug. Er staat genoeg op de agenda om te willen gaan organiseren. Dit jaar willen we ook aandacht besteden aan de oudere jeugd.

Het team van de deze commissie bestaat momenteel uit;
Laurent Slot actief spelend lid zaterdag 3, studeert Sportkunde in het 2e leerjaar op de hoge school van Arnhem en Nijmegen. Hij staat te boek als voorzitter van deze commissie, dit is een onderdeel van zijn stage voor dit leerjaar. Echter is zijn inzet zodanig dat wij het niet langer als een stage zien maar een volleerd lid van deze commissie!
Marc Brouwer bekend als trainer van de mini`s wat hij nu over laat aan 4 andere enthousiaste jongens. Wel doet Marc de coördinatie van de mini`s. Verder is hij een actief spelend lid in het zaterdag 1 team.
Monique Schomaker; moeder van Nicole spelend in het meiden team van JO11-2
Suzanne van Lochem; trainer/leider van JO12-1, Grote Clubactie en moeder van Kim spelend in het meidenteam van JO11-2.

Wij hopen dit jaar te kunnen organiseren;  disco- en/of filmmiddagen/avonden voor mini`s t/m JO13, bingo niet te vergeten, voor de oudere jongens staat er een game-avond op de lijst als hier genoeg animo voor is. Hier zijn we inmiddels al mee bezig! Een datum die zeker al in de agenda genoteerd mag worden is dat er een echt;

KAMP KOMT VOOR DE JO11, JO12 EN JO13 IN HET WEEKEND VAN 21,22 EN 23 JUNI 2019

Kortom er wordt al hard gewerkt om het en een en ander te realiseren. Wij als commissie hopen dat we ook dit jaar weer kunnen rekenen op de hulp van ouders om de door ons georganiseerde activiteiten tot een groot succes te maken!

De activiteiten commissie