Start Grote Clubactie

Zaterdag 15 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Sommige teams binnen FC RDC hebben de boekjes met de clubloten al ontvangen en kunnen starten met de verkoop van de loten. Ook dit jaar willen we de club sponsoren en een mooi bedrag met elkaar ophalen. Vorig jaar hebben we in totaal € 2479,10 opgehaald met elkaar. Een groot deel is besteed aan nieuwe ballen, ballenzakken en uiteraard komt de Playstation nog wanneer de kantine klaar is. Dit jaar willen we de opbrengst verbeteren en hopen een deel van het bedrag te kunnen besteden aan de inrichting van de kantine. Uiteraard wordt een deel besteed aan nieuwe materialen, trainingspakken en tenues.

Voor de jeugd geldt; degene die 20 loten of meer verkoopt een lekkere attentie uit de kantine verdient. Voor de beste 3 verkopers uit de jeugd zijn er leuke prijzen te verdienen. Dus vraag je ouders, broers of zussen, de buren en natuurlijk de familie een lot van jou te kopen. Denk aan dat het banknummer leesbaar wordt ingevuld, er een handtekening op staat. De boekjes ingeleverd moeten worden bij de trainer/leider van jouw team en uiterlijk 1 november bij de commissie. Heb je meer boekjes nodig wat natuurlijk erg fijn is dan vernemen wij dit graag!

De seniorenteams zullen ook gevraagd worden een bijdrage te leveren aan de grote clubactie. T.z.t worden zij benadert en zal er uitgelegd worden hoe we dit gaan realiseren.

Ook dit jaar zullen we ons best doen om superloten te verkopen. Dit is een lot waarin er in 1x 50 loten gekocht worden. Wanneer er een superlot verkocht wordt dan zal dit op de site worden vermeldt, een leuke manier voor (gratis) reclame voor je bedrijf bijvoorbeeld. Voor meer informatie over de superloten kunt u contact met ons opnemen op onderstaande nummers.

Hopelijk hebben we met elkaar een hart voor de club en halen we een mooi bedrag op!

Succes met de verkoop,                                                                                                                                                        Herman Evenblij           06 30566614                                                                                                                                   Suzanne van Lochem    06 46542584