Actieweken – Feestmiddag op 13 en 28 okt

Beste FC RDC-vriend(in),

De komende weken voeren we bij FC RDC actie om vrijwilligers te werven. De aanleiding is simpel. We hebben veel vacatures binnen de club. En hoe meer mensen een taak binnen de club oppakken, hoe minder tijd het eenieder kost om FC RDC draaiend te houden.

Vandaar de actie, met onze kleine held Lukas in de hoofdrol. Vorig jaar bracht ‘zijn’ actie veel geld op, waarmee we het interieur van het clubhuis een facelift kunnen geven. Dit jaar is Lukas weer de held; hij is opnieuw te zien in een leuk filmpje, op posters en banners.

Deze keer zijn we niet op zoek naar geld, maar naar uren. Uren die vrijwilligers in de club willen steken. In de bijgaande folder zie je hoeveel taken er openstaan. Wat we vragen van leden, donateurs en ouders is om een taak te adopteren of een aantal uren te doneren aan FC RDC. Al is het maar het organiseren van een eenmalig event of al doneer je maar 8 uur aan de club; alle kleine beetjes helpen.

Feestmaand: zaterdag 13 en zondag 28 oktober
Hoogtepunten van de vrijwilligerscampagne zijn zaterdag 13 en zondag 28 oktober. We organiseren op zaterdag 13 oktober vanaf 13.00 uur een wedstrijd om de FC RDC Penaltybokaal voor jongens, meisjes en ouders(!). De spelers van FC RDC 1 begeleiden dit event. Later die dag een feestmiddag met live-muziek, na afloop van de wedstrijden van Dames 2 en Heren 1 (16.30 uur). Op zondag 28 oktober is er vanaf 12.30 uur een gezellige voetbalquiz met livemuziek. Vanaf 14.30 uur kun je in het clubhuis gezamenlijk naar Ajax – Feijenoord kijken!

Doe mee en blijf niet aan de kant staan!
Op fcrdc.nl/takenoverzicht kun je het filmpje met Lukas bewonderen, jezelf opgeven voor een taak of een aantal uren doneren aan de club. We zijn je er dankbaar voor!

Namens FC RDC,

Paul van Gurp
commissies@fcrdc.nl