SkiHut Party 2018!

Op zaterdagavond 24 november is het feest in de kantine van FC RDC!
De kantine is dan omgeturnd in een ware SkiHut met muziek van een professionele Après-ski DJ. Het programma is gericht op ALLE leden van FC RDC: junioren, meiden, senioren zaterdag/zondag, dames, selectie, veteranen, sponsoren, donateurs, ouders, vrijwilligers en vrienden van FC RDC. Samen feesten, dansen, SkiHut spelen en een Flügel Selfiecontest! Kom ook en reserveer de datum in je agenda. Kaarten zijn te koop bij de activiteitencommissie of achter de bar.

EEN AVOND DIE JE NIET MAG MISSEN!

De feestcommissie van FC RDC
Dirk, Niek, Joran, Arjan, Frans, Dirk en Herman

P.S. De feestcommissie is o.a. een initiatief van nieuwe vrijwilligers die zich aangemeld hebben via de actie “Help Lucas!” Wil je ook wat doen voor de vereniging, meld je dan direct aan: https://takenoverzicht.fcrdc.nl/