JO12 traint samen in herfstvakantie

Lekker erop uit in de vakantie is altijd fijn, maar voor de thuisblijvers kan er gewoon getraind worden. De teams van de JO12 trainden samen vanwege een aantal afmeldingen i.v.m. logeerpartijtjes of gewoon lekker weg. De trainers hebben overleg gehad en de trainingen zijn goed verlopen. Maandag was er een kleine groep aanwezig maar wel genoeg om een uitgebreide training te volbrengen. Moe en voldaan werd de training afgesloten met natuurlijk een partij. Woensdagavond was er een mooie en grote opkomst. Er waren er maar liefst 16.

           

Er deden zelfs 2 vriendjes mee en een logerend familielid. Kortom een gezellige bedoeling. Neemt niet weg dat er natuurlijk wel serieus getraind moet worden en houdt dan de groep maar aan het werk. Flink veel laten lopen en zorgen dat ze in beweging blijven, hebben ze weinig tijd om te kunnen “klooien” zoals wij dit noemen. Het was mooi om te zien dat er hard gewerkt werd. Het zweet stond een aantal op het voorhoofd, rode blossen op de wangen. Ze lieten zich zelfs niet door de regen uit het veld slaan. Fijn om te zien dat ze lekker met elkaar aan het werk zijn.

        

Nog even een afwerkoefening op de goal, Max moest goed aan de bak, van beide kanten kwamen de ballen hem tegemoet. Natuurlijk werd de training afgesloten met de gebruikelijke partij. Het ging er fel aan toe en voor sommigen soms iets te snel, anderen hielden een theekransje achterin, maar de stand is en blijft toch altijd belangrijk. Het leek erop dat het team zonder hesjes ruim voor zouden staan maar de spelers met hesjes wisten aardig goed terug te komen. De trainers, Ard en Jesse moesten ook aan de bak. De kinderen vinden het altijd mooi om de trainer uit te spelen. De regen probeerde roet in het eten te gooien, maar dat lukte echt niet, ze gingen op in het spel totdat Suzanne de training af moest fluiten omdat het inmiddels al 19.15 uur was. Jongens, het was een geweldige opkomst, kinderen en trainers hebben genoten en het is fijn dat er getraind kon worden!