7 tegen 7 bij FC RDC

Vrijdag 2 november 2018 wordt de najaarcompetitie 7 tegen 7 afgesloten bij FC RDC.

7×7 voetbal Deventer is bedoeld voor voetballiefhebbers in de leeftijd van 35 jaar en ouder. Spelers die graag voetballen met en tegen leeftijdgenoten en die niet een heel seizoen willen vastzitten aan wekelijkse competitieverplichtingen en/of spelers die vanwege hun fysieke gesteldheid liever niet (meer) op een heel veld voetballen. Wedstrijden duren 20 minuten en ieder team speelt 3-4 wedstrijden per avond. Fair play staat hoog in het vaandel, zodat een scheidsrechter niet nodig is.

De clubs die op dit moment deelnemen aan de competitie zijn: FC RDC, SC Colmschate, Koninklijke UD en Sportclub Deventer.

Kom vanaf 19.30 uur kijken of meld je via 7tegen7@fcrdc.nl aan om (vrijblijvend) mee te doen!