Grote Clubactie en Superloten

In de wandelgangen hoor ik goede berichten van kinderen die al meer dan 40 loten verkocht zouden hebben. Iedereen doet zijn best en de één durft meer dan de andere en spreekt gewoon mensen aan. Fijn om te zien dat er door iedereen inzet wordt getoond. Een hart en betrokkenheid bij de club. Natuurlijk zijn we als vereniging blij met elk verkocht lot. Iedereen doet zijn best. Er zijn immers leuke prijzen te winnen voor de 3 kinderen binnen de club die de meeste loten verkocht hebben, maar vergeet niet dat jezelf ook een prijs kunt winnen met het gekochte lot.
Omdat alle verkochte loten ook ingevuld moeten worden is het verzoek om de boekjes in te leveren de aankomende week, dit kan bij de trainer/leider, bij Suzanne of bij de bar.

Ook wordt er hard gewerkt om Superloten te verkopen. De seniorenteams en de oudere jeugdteams zijn benadert voor de koop van een Superlot. Het streven is 10 Superloten, Wim Deunk van de kantine/bar heeft aangegeven ook een Superlot te kopen als er 10 certificaten hangen in de kantine. Dit is natuurlijk een mooie uitdaging. Er zijn al 7 verkochte loten binnen, het 6e en 7e certificaat zal vanavond opgehangen worden. Er zijn nog formulieren onderweg en ik hoop dat vóór 15 november, er 11 certificaten mogen hangen in de kantine.

Met elk verkocht Superlot is er weer een kans op een Clubfeest ter waarde van € 5000,00. De moeite waard toch?
Graag wil ik de teams die helpen om dit te realiseren alvast bedanken en in het zonnetje zetten door ze hier te benoemen:

Het Veteranen team

Zondag 5

Zondag 4

Zaterdag 1

JO 19-1 

Zaterdag 2

Zondag 3

Heren, mijn dank is alvast namens de vereniging groot, dit zijn in totaal  350  loten met een waarde van € 840,00  rechtstreeks voor de club!

Suzanne van Lochem