Meiden JO11 laat Davo schrikken

Zaterdag 3 november, FC RDC JO11-2  – Davo JO11-1    uitslag 1-10

Het was koud  maar met een heerlijk zonnetje, een mooie ochtend om te voetballen. Deze wedstrijd had de trainer geen moeilijke keuze wie er mee zouden voetballen, de afmeldingen kwamen deze keer vanzelf.
Direct na het startsignaal zitten de meiden er bovenop. Jill krijgt de bal en gaat er als een speer vandoor, scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd maar de scheids heeft niet gezien dat de bal al over de lijn was geweest en werd dus niet als een doelpunt gerekend. Jammer, maar goed Davo is gewaarschuwd voor deze meiden die hun tanden eens goed zouden laten zien in deze wedstrijd! Gezien de uitslagen van Davo denkt Davo er wel even overheen te lopen en helemaal bij het zien van een meisjes team. Want zo werd er gereageerd langs de lijn……..alleen maar meisjes?

Maar dan kennen zij onze meiden niet! Vastbijten en doorgaan. Dat kunnen ze als de beste. Davo is een sterk team en dat laten ze ook wel zien. Maar onze meiden staan steeds op de juiste plek en verstoren zodanig  de doorgang dat Davo maar weinig tot scoren komt. Uiteraard hebben wij Kikeep (Kiki) die de ballen goed weet tegen te houden! Ondanks dat Davo de overhand heeft op de wedstrijd weten onze meiden regelmatig uit te breken en gevaarlijk te zijn voor de goal van Davo. Jill legt uiteindelijk de Kers op de taart door met een mooi doelpunt Davo even het nakijken te zetten en zodoende was de schok hevig bij Davo omdat ze jawel van een MEIDENTEAM een doelpunt om de oren kregen…..let wel het waren er wel degelijk 2.
Davo heeft heel wat uit te leggen nadat ze niet met een overdreven scoreverloop hebben gewonnen.                                                Wij zijn erg trots op dit stel meiden!