BINGO

Afgelopen vrijdagavond 2 november was het dan zover, de eerste Bingo voor de JO8, JO9, JO10 en JO11. Wat een gezelligheid was het weer in het clubhuis van FC RDC. De activiteiten commissie voor de jeugd is bezig om wat meer activiteiten te organiseren en de Bingo avond is één van deze activiteiten.

             

Er waren in totaal 23 kinderen en sommige ouders zijn ook gebleven. Er hing een gezellige sfeer en wat was het spannend!! Gijs Willems is een stagiaire bij FC RDC en hij moet voor school meedraaien met activiteiten. Samen met de commissie heeft hij de Bingo georganiseerd en wat is er leuker dan zelf de ballen mogen laten rollen!
Wat hebben de kinderen maar vooral ook Gijs genoten van deze avond.

Het was leuk om te zien hoe iedereen luisterde welk getal er nu weer uit de molen zou komen. Gijs rolde de ballen en riep ze door de zaal. `ja…. nr 81` De spanning liep steeds hoger op nadat er meer ballen te voorschijn kwamen. Er was geen enkele valse Bingo en Tygo ging er zelfs met 2 hoofdprijzen van door.

Er werden in totaal 3 rondes gespeeld; 3 x een enkele bingo en 3 x een volle kaart. Er waren leuke prijzen weg te geven; een scheetkussen, een leuk spel, een grote lolly gevuld met lolly’s, een bal en wat troostprijsjes.
Tussen door een glaasje ranja en een zakje chips.

Zaterdagochtend waren er zeer positieve verhalen op de velden over de Bingo en er kwamen heel wat glimmende oogjes voorbij als er gevraagd werd hoe de Bingo avond is geweest.

Kortom, wij als commissie kunnen hiervan genieten en het geeft ons genoegdoening voor een geslaagde avond en we zullen dit zeker herhalen.